Cadeaubonnen voor een workshop fermenteren


bon2

 

Op zoek naar een origineel, gezond, cadeau? Zoek niet langer, je hebt het gevonden! Een cadeaubon voor een dagvullende workshop fermenteren & desembrood.

Fermenteren kan je leren, en het is hartstikke leuk en gezond.

Cadeaubon Dagworkshop fermenteren & desembrood

Je gaat vandaag kennis maken met fermenteren, en hoe je er in je eigen keuken mee aan de slag kunt. En uiteraard gaan de handen ook uit de mouwen en valt er veel te proeven. Vandaag starten we 5 fermentatieproducten die je thuis verder kunt laten fermenteren, bakken we 2 desembroden p.p. een starten we een deeg om thuis af te bakken. We gaan groente fermenteren, kaas maken, frisdrank, boter, yoghurt, brood bakken, en je krijgt een zuurdesemstarter mee om thuis ook je eigen heerlijke brood te kunnen bakken.

Christian overspoelt je tijdens de workshop met informatie en recept ideeën en vertelt ronduit over de geschiedenis en wat gezondheid met fermenteren te maken heeft.

Je gaat naar huis met:
– Een pot zuurkool
– Een pot pickle’s
– Roomkaas
– Frisdrank starter
– Een zuurdesemstarter
– Een yoghurtstarter
– 2 Eigen gemaakte broden
– Deeg om thuis af te bakken
– Een leuke verrassing

De kosten voor een cadeaubon voor deze zeer uitgebreide workshop fermenteren in Ede zijn € 130,- inclusief allerlei lunch, proefhapjes, drankjes, de door jezelf gemaakte producten om mee naar huis te nemen en een aantal starters. Wil je ook gelijk het fermentatieboek ‘Verrot lekker’ erbij? Dan kost de cadeaubon € 157,50 of liever de allernieuwste titel: ‘Verrot gezond’ erbij? Dan kost de cadeaubon € 159,95

De deelnemer aan de workshop krijgt het boek tijdens de workshop overhandigt. De workshop begint om 10:00u en eindigt om circa 17:00u.

De workshop wordt gegeven in het fermentatie-atelier in het SmaakPark in Ede. Het adres is Nieuwe Kazernelaan 2 D15 (gebouw 15) 6711 JC in Ede.

Als je de cadeaubon hebt gekocht, dan ontvang je van ons een mail waarin we de naam aan wie jij de bon wilt geven zullen vragen. We personaliseren een cadeaubon die je als bestand krijgt toegestuurd, om zelf te printen en cadeau te geven. Mocht je een cadeaubon plus het boek Verrot Lekker of Verrot Gezond bestellen, dan krijgt de deelnemer het boek tijdens de workshop.

 

De datum voor de workshop wordt in overleg bepaald, op basis van beschikbare data en plekken. Alle geplande workshops staan op het workshopoverzicht op de website. Stuur een e-mail naar redactie@verrotlekker.nl en we kijken samen naar een passende datum.

 

Cadeaubonnen bij voorkeur binnen een jaar na aankoop inwisselen.

 

Wil je cadeaubon kopen, maar doe je dat liever voor een ander bedrag? Dat kan ook. Mail ons op redactie@verrotlekker.nl en geef ons door voor welk bedrag je een cadeaubon wilt aanschaffen. De ontvanger kan deze bon inleveren, het bedrag van de cadeaubon wordt dan in mindering gebracht op het workshopbedrag.

Art.nr.
CADEAU
Omschrijving
Cadeaubon
Productopties
#OptiePrijs
1Cadeaubon fermenteren €130,00
2Cadeaubon fermenteren + boek VL€157,50
3Cadeaubon fermenteren + boek VG€159,95
4Cadeaubon fermenteren€80,00
Verzending
Verzendtarief:
Bestel Cadeaubon